Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@10:11:12 GMT

«شنای پروانه» در پردیس ملت

تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۴۶۵۴۱

«شنای پروانه» در پردیس ملت

روز دوم نمایش کاخ جشنواره با اکران فیلم سینمایی شنای پروانه ساخته محمد کارت آغاز می‌شود. فیلم سینمایی که چندی قبل یک ویدیوی غیررسمی چندثانیه‌ای از بازی و گریم متفاوت امیر آقایی منتشر شد. کاراکتر امیر آقایی همانطور که در کلیپ هم اشاره می‌شود، گنده‌لات تهران است. کسی که به دوربین زل زده و بقیه را تهدید می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از داستان این فیلم سینمایی که ساعت ۱۳:۳۰ امروز (یکشنبه ۱۳ بهمن) در کاخ جشنواره به نمایش در می‌آید، یک جمله بیشتر منتشر نشده «در جنوب شهر، شنای پروانه طوفان به پا می‌کند» اما از ظواهر این‌طور برمی‌آید که این فیلم گنده‌لات‌های تهران و ماجرای کل‌کل‌های‌شان با یکدیگر را به تصویر می‌کشد.

محمد کارت سال قبل و با فیلم کوتاه بچه‌خور توانمندی خود در فضاسازی در جنوب شهر تهران را به اثبات رساند، وی پیش از این نیز مستندهای دیگری از جمله بختک، معلق و خون‌مردگی را کارگردانی کرده و در عرصه مستند نام آشنایی است، و اکنون باید منتظر بود و دید در فیلم تازه‌اش چه می‌کند.

جواد عزتی، طناز طباطبایی، امیر آقایی، پانته‌آ بهرام، علی شادمان، نیره فراهانی، مهدی حسینی‌نیا، ایمان صفا، مه‌لقا باقری، نادر شهسواری و آبان عسکری بازیگران این فیلم هستند.

تهیه‌کنندگی فیلم را رسول صدرعاملی، کارگردان نام‌آشنای سینمای ایران و بیشتر در ژانر سینمای اجتماعی برعهده دارد و از آثاری است که علاوه‌بر بخش سودای سیمرغ در بخش نگاه نو نیز روی پرده می‌رود و داوری می‌شود.

بی‌صدا حلزون

فیلم سینمایی که بهرنگ دزفولی‌زاده با آن در بخش نگاه نو سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر حضور پیدا می‌کند، بی‌صدا حلزون نام دارد و داستان زندگی زنی است که بین احساس و منطقش در حال تصمیم‌گیری است. ایفای یکی از شخصیت‌های اصلی برعهده بازیگر خردسال و ناشنوای فیلم است. دزفولی زاده که سابقه طولانی در عکاسی و تصویربرداری پشت صحنه فیلم های مختلف را در کارنامه کاری خود دارد، امسال برای اولین بار با فیلم بی‌صدا حلزون در جشنواره شرکت می‌کند.

هانیه توسلی، مهران احمدی، پدرام شریفی، محسن کیایی، علیرضا جلالی‌تبار، بهنوش بختیاری، الهه حسینی و بیژن بافکار بازیگران بی‌صدا حلزون هستند. این فیلم سینمایی ساعت ۱۶:۳۰ در کاخ جشنواره برای اهالی سینما به نمایش در می‌آید.

تومان

مرتضی فرشباف بیشتر ساخت فیلم‌های تجربه‌گرا را در کارنامه کاری‌اش دارد و طی چند سالی که فیلم‌هایش در رقابت‌های داخلی و خارجی حضور داشته‌اند، جوایز زیادی را کسب کرده‌اند. فیلم کوتاه سوگ و فیلم بهمن پیش از این توسط این کارگردان ساخته و نمایش داده شده اند. کارگردان فیلم‌های سوگ، بهمن، درخت سفید و باد هر کجا بخواهد می‌وزد در تازه‌ترین اثر خود به نام تومان زندگی فردی را به تصویر کشیده که از راه شرط‌بندی روی اسب و فوتبال تلاش می‌کند یک‌شبه طبقه اجتماعی خود را تغییر دهد.

در این فیلم سینمایی میرسعید مولویان، مجتبی پیرزاده، پردیس احمدیه، ایمان صیاد برهانی و حامد نجابت به ایفای نقش پرداخته‌اند. فیلم تومان به نویسندگی و کارگردانی مرتضی فرشباف و تهیه‌کنندگی سعید سعدی ساخته شده است. این فیلم سینمایی در سومین سانس و راس ساعت ۱۹:۳۰ به اکران در می‌آید.

قصه دختران فروغ- دابُر

سانس چهارم جشنواره ساعت ۲۲:۳۰ آغاز می‌شود و مانند روز قبل تماشاگران می‌توانند به تماشای یک مستند یک فیلم کوتاه بنشینند. قصه دختران فروغ به کارگردانی خاطره حناچی درباره زندگی دختران و پسران بدسرپرست ساکن شهر مشهد است. این فیلم که در جشنواره سینماحقیقت امسال  نیز نشان داده شده روایتی از زندگی این دختران و پسران به دست می دهد که مدت زمان زیادی همراه با زوجی در یکی از مراکز خصوصی وابسته به بهزیستی زندگی کرده‌اند اما بعد از گذشت چند سال، تعدادی از جوانان این مرکز علیه این زوج که زمانی آن‌ها را پدر و مادر خودشان می‌دانستند، شکایت می‌کنند.

فیلم کوتاه دابر دومین اکران در سانس چهارم است که برای اهالی رسانه به نمایش در می‌آید. سعید نجاتی کارگردان این فیلم در توضیحات فیلمش اعلام کرده که دابر به موضوعی می‌پردازد که همه جا «تابو» است. روایتی جسورانه که به موضوع بلوغ دختران می‌پردازد. مجید پتکی، مهری سادات آل آقا و فرن حسنی نیا بازیگرانی هستند که هسته اولیه خانواده سه نفری این فیلم را تشکیل می‌دهد. نوجوانی که مشکلات او در دوره بلوغ به چالش کشیده می‌شود، دختر ۹ ساله‌ایست که مادرش از خانه قهر کرده و او که به اجبار پدرش در غیاب مادر راهی خانه می‌شود، در میانه راه بلوغ را تجربه می‌کند.  

سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر ۱۲ تا ۲۲ بهمن سال جاری همزمان با گرامیداشت چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به دبیری ابراهیم داروغه‌زاده برگزار می‌شود. در این دوره جشنواره آمار نهایی فیلم‌های پذیرفته شده ۲۲ فیلم در بخش سودای سیمرغ، ۱۰ فیلم در بخش نگاه نو، ۱۰ فیلم در بخش فیلم کوتاه و ۱۰ فیلم در بخش مستند به نمایش در می‌آیند که بعضی آثار پذیرفته شده در بخش نگاه نو در بخش سودای سیمرغ نیز با دیگر آثار رقابت دارند.

این جشنواره شامل بخش های مختلف؛ از جمله مسابقه سینمای ایران یا سودای سیمرغ (فیلم های سینمایی داستانی/ پویانمایی فیلم‌های بلند داستانی که دارای پروانه ساخت یا نمایش از سازمان سینمایی باشند و تا قبل از بهمن ۱۳۹۸ اکران عمومی نشده و در هیچیک از رویدادها و جشنواره‌های سینمایی داخلی و خارجی به نمایش در نیامده باشند)، نگاه نو (فیلم اول کارگردان: داستانی/ پویانمایی فیلمساز یا کارگردان اول، به هنرمندی اطلاق می‌شود که برای ساخت یا نمایش فیلم سینمایی خود برای نخستین بار، مجوزهای لازم و قانونی را از سازمان سینمایی کسب کرده باشد و پیش از این اثری از وی به عنوان فیلم سینمایی اکران یا در رویدادهای داخلی یا خارجی معرفی نشده باشد)، مستند بلند، کوتاه داستانی (با زمان نمایش حداقل ۳ و حداکثر ۱۵ دقیقه)، مسابقه تبلیغات سینمای ایران و مسابقه تجلی اراده ملی است.

جز پردیس ملت به عنوان کاخ اصلی جشنواره که محل نمایش فیلم ها برای اصحاب رسانه است، پردیس سینمایی آزادی، سینما استقلال، پردیس سینمایی ایران‌مال، پردیس سینمایی باغ کتاب، پردیس سینمایی تماشا، سینما جوان، پردیس سینمایی راگا، پردیس سینمایی زندگی، پردیس سینمایی فرهنگ، سینما فجر اسلامشهر (سالن اصلی)، پردیس سینمایی کوروش، پردیس سینمایی کیان، سینما ماندانا، پردیس سینمایی مگامال و موزه سینما در مناطق مختلف شهر تهران، سینماهای مردمی سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر خواهند بود.

برچسب‌ها طناز طباطبایی جشنواره فیلم فجر سینما هانیه توسلی فیلم کوتاه امیر آقایی پروندهٔ خبری سی‌وهشتمین جشنواره فیلم فجر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: طناز طباطبایی جشنواره فیلم فجر سینما هانیه توسلی فیلم کوتاه امیر آقایی طناز طباطبایی جشنواره فیلم فجر سینما هانیه توسلی فیلم کوتاه امیر آقایی سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر نمایش در می آید فیلم سینمایی فیلم سینمایی بخش سودای سیمرغ ۱۰ فیلم در بخش پردیس سینمایی بخش نگاه نو سینمای ایران بی صدا حلزون شنای پروانه کاخ جشنواره فیلم کوتاه امیر آقایی فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۴۶۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره تدریس برتر ساختگاه معلمان قوی برای ایران قوی است

به گزارش خبرنگار مهر، رضا درویشی دوشنبه شب در حاشیه جشنواره تدریس برتر در سالن همایش پردیس علامه طباطبایی بوشهر ضمن تقدیر از همه دست اندرکاران این جشنواره در پردیس های دانشگاه، اظهار داشت: نظام مقدس جمهوری اسلامی نگاه راهبردی به دانشگاه فرهنگیان دارد و هدف مقدسش تربیت معلم تراز انقلاب اسلامی است.

رئیس دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر گفت: دانشجومعلمان ما در حوزه تدریس و تدریس برتر باید الگوی تمام عیار معلمی باشند؛ چرا که آنها معلمان فردای این کشور هستند و تربیت نسل آینده را بر عهده دارند.

درویشی جشنواره تدریس برتر دانشگاه فرهنگیان را یک کارگاه سازندگی پرورش استعدادهای ناب معلمی در گستره ایران و ساختگاه معلمان قوی دانست و بیان داشت: برای داشتن ایران قوی، ایران پویا و سربلند نیازمند چنین معلمانی هستیم.

وی خاطرنشان کرد: این جشنواره که از اقدامات تحولی بزرگ در این دانشگاه است به همت معاونت دانشجویی اجرایی شده و امسال شاهد یازدهمین دوره آن هستیم.

درویشی خاطرنشان کرد: در سال گذشته دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر جایگاه خوبی را در مرحله منطقه ای کسب کرد و امسال مرحله استانی با توجه به تجربیات گذشته بهتر برگزار شده است و امیدوارم که امسال برگزیدگان مرحله استانی ما در مراحل منطقه ای و کشوری خوش بدرخشند.

استقبال دانشجویان از جشنواره تدریس برتر

معاون هماهنگی دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر نیز اظهار داشت: تلاش زیادی برای برگزاری شایسته مرحله استانی جشنواره تدریس برتر در ستاد برگزاری جشنواره صورت گرفته است.

اکبر شیخیانی بیان داشت: از همه عوامل برگزاری جشنواره در پردیس های دانشگاه و دبیران علمی و اجرایی جشنواره تقدیر می کنم و امیدوارم بهترین ها از جشنواره راهی مراحل منطقه ای و کشوری شوند و برای استان افتخارآفرینی کنند.

شیخیانی تاکید کرد: در مدت برگزاری جشنواره رقابت بسیار خوبی را بین شرکت کنندگان شاهدیم و خرسندیم که جشنواره مورد استقبال دانشجویان قرار گرفته و شور و نشاط علمی خوبی در دانشگاه ایجاد کرده است.

مسیر افزایش کیفیت آموزش از شاهراه جشنواره تدریس برتر می گذرد

معاون توسعه منابع و امور دانشجویی پردیس علامه طباطبایی نیز اظهار داشت: از جمله مهمترین اهداف این جشنواره عمق بخشی و کیفیت بخشی به تدریس با رویکرد نوآورانه است.

علی اکبر قاسمی گفت: قطعاً جشنواره تدریس برتر حرکت تحولی بسیار راهگشا در آینده دانشجومعلمان ما به عنوان معلمان فردای این کشور است و چشم انداز بسیار روشنی را برای آموزش و پرورش ایران رقم خواهد زد.

قاسمی بیان داشت: مسیر افزایش کیفیت آموزش از همین شاهراه جشنواره تدریس برتر می گذرد و همه باید تلاش کنیم که معلمانی شایسته، کارآمد و تاثیرگذار برای سربلندی کشور خود تعلیم و تربیت کنیم.

ارتقا مهارت های حرفه ای دانشجومعلمان درجشنواره تدریس برتر

معاون توسعه منابع و امور دانشجویی پردیس بنت الهدی صدر بوشهر نیز اظهار داشت: جشنواره تدریس برتر، دانشگاه نخبگانی برای پرورش و شناسایی بهترین دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان است.

عبدالرسول فدایی دولت گفت: در طول مدت جشنواره همه توان خود را در پردیس برای برگزاری شایسته جشنواره به کار بستیم و خرسندیم که این جشنواره توانسته در مدت کم برگزاری این اندازه شور و نشاط علمی در دانشگاه ایجاد کند.

فدایی دولت بیان داشت: مهارت های حرفه ای دانشجومعلمان در این جشنواره ارتقا می یابد و آنها از هم اکنون خود را برای فردای معلمی آماده می کنند و دانشجویان با هر اجرایی در این جشنواره به انتقال تجارب خود به یکدیگر کمک می دهند.

دبیر علمی جشنواره تدریس برتر دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر نیز ضمن تقدیر از عوامل اجرایی، هماهنگ کننده و هیات داوران جشنواره تدریس برتر اظهار داشت: هر ساله این جشنواره در سطح دانشگاه فرهنگیان در سطوح استانی، منطقه ای و کشوری برگزار می شود.

نیکی نیروزاده گفت: یکی از اهداف از برگزاری این جشنواره آن است که دانشجومعلمان با مسائلی که در حوزه آموزش و یادگیری است، آشنا شوند.

نیروزاده بیان داشت: هدف اصلی جشنواره همت، توانمندی، عزت نفس و اعتماد به نفسی است که دانشجو در این جشنواره ثبت نام کرده و به اجرای تدریس خود می پردازد و از همه دانشجویانی که در این جشنواره حضور دارند تقدیر می کنم.

وی با بیان اینکه استعدادها و توانمندی های دانشجویان ما بسیار است، متذکر شد: در حوزه آموزش و یادگیری مفاهیم و مهارت های زیادی باید یک دانشجومعلم در مدت حضور خود در دانشگاه فرهنگیان از نظر مهارت های معلمی و از نظر صلاحیت های حرفه ای فرا گیرد که یکی از آنها از طریق همین جشنواره تدریس به مرحله یادگیری می رسد.

کد خبر 6092588

دیگر خبرها

  • تأییدیه سازمان سینمایی؛ شرط پخش فیلم خارجی از پلتفرم‌ها
  • بهروز افخمی و خاطرات یک بازپرس دادگستری
  • آثار سینمایی خارجی پلتفرم‌ها تحت نظارت سازمان سینمایی قرار گرفت
  • عرضه فیلم‌های خارجی پلتفرم‌ها زیر نظر سازمان سینمایی رفت
  • دستور خزاعی برای فیلم‌های خارجی عرضه شده در پلتفرم‌ها
  • بهروز افخمی «کاغذ شطرنجی» را تهیه می‌کند
  • پلمب ۸ واحد مشاور املاک غیرمجاز در پردیس و بومهن + فیلم
  • به روز کردن صندلی‌های پردیس سینما بهمن سنندج با اعتبار ۲۰ میلیارد ریالی
  • جشنواره تدریس برتر ساختگاه معلمان قوی برای ایران قوی است
  • عکس | حامد بهداد با عینک قرمز به سینما می‌ِآید!