Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-02@02:29:21 GMT

امنیت‌آفرینی با گسترش زیرساخت‌های فرهنگی

تاریخ انتشار: ۸ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۹۱۸۰۷

امنیت‌آفرینی با گسترش زیرساخت‌های فرهنگی

گروه هنر ــ رئیس سازمان سینمایی در افتتاح 12 سالن پردیس ملت گفت: هر چقدر زیرساخت‌های فرهنگی را توسعه دهیم به توسعه و امنیت‌آفرینی کمک می‌شود تا این‌گونه آسیب‌های اجتماعی که ناشی از گسست است، رفع شود. به گزارش خبرنگار ایکنا؛ مراسم افتتاحیه ۱۲ سالن جدید پردیس سینمایی ملت، ۷ بهمن‌ماه با حضور پیروز حناچی، شهردار؛ حجت‌الاسلام والمسلمین میثم امرودی، رئیس سازمان فرهنگی ـ هنری شهرداری تهران؛ حسین انتظامی، رئیس سازمان سینمایی و مدیران شهری و سینمایی، هنرمندان و اصحاب رسانه با اجرای محمد سلوکی در پردیس ملت برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  هاشم میرزاخانی مدیرعامل مؤسسه تصویر شهر در ابتدای مراسم افتتاحیه سالن‌های پردیس ملت گفت: پردیس سینما گالری ملت به عنوان سرمایه ملی شروع به فعالیت کرد. این سازه گرافیکی در کشور واقعاً بی‌نظیر است. در ایام ساخت اولیه تعداد 4 سالن خوب بوده است، اما با توجه به گسترش هنر، حیف بود پردیس سینما ملت از گسترش و توسعه دور بماند.
وی ادامه داد: تصمیم گرفتیم با افزایش صندلی و تعداد سالن بیشتر، خدمات بهتری به مردم ارائه دهیم. پردیس سینمایی ملت را از ۱۰۸۵ به ۱۹۰۰ صندلی گسترش دادیم، تا تفرجگاه مناسبی برای مردم تهران و میزبان دیگر هموطنان باشد، البته برنامه‌ریزی برای سالن تئاتر، موسیقی، کتابخانه، سالن آمفی‌تئاتر و حراج هنر تجسمی هم داشته‌ایم که آن‌ها نیز در آینده افتتاح خواهند شد، همچنین احداث پارکینگ نیز داشته‌ایم که این نبود پارکینگ یکی از مشکلات این مجموعه بود.   در ادامه این مراسم حسین انتظامی ضمن تسلیت شهادت سردار سلیمانی و ایام فاطمیه گفت: جا دارد از مدیریت شهری، سازمان فرهنگی ـ هنری شهرداری تهران تشکر کنم، این نشان می‌دهد مدیریت شهری از یک سازمان خدماتی به یک نهاد فرهنگی ـ اجتماعی تبدیل شده است. هر چقدر زیرساخت فرهنگی را توسعه دهیم به توسعه مناطق و امنیت‌آفرینی کمک می‌کند تا آسیب‌های اجتماعی که ناشی از گسست است، رفع شود. در پایان سال ۹۷، ۳۲۸ سینما، ۵۸۱ سالن سینمایی و ۱۵۰هزار صندلی داشتیم و تا پایان سال ۹۸ با توجه به پیش‌بینی‌ها، ۳۵۳ سینما، ۶۵۴ سالن سینمایی یعنی ۱۲ و نیم درصد افزایش و ۱۶۱۷۰۲ تعداد صندلی که یعنی ۸ درصد افزایش خواهیم داشت. اگر در سیاست‌گذاری‌ها به توسعه زیرساخت‌های سینمایی توجه کنیم و محتوای خوب و قابل توجه عرضه شود به فرهنگ‌سازی کمک کرده‌ایم.
انتظامی تصریح کرد: در برخی از شهر‌ها همچنان سینما نداریم، اما امسال در ۲۲ شهر کار احداث را آغاز کرده‌ایم، همچنین باید فرهنگ به سینما رفتن آن هم با خانواده را گسترش دهیم تا آسیب‌های اجتماعی کاهش یابد.
در سینما از قهرمان‌های ملی‌مان بهره‌مند شویم
در ادامه امرودی به سخنرانی پرداخت و ضمن تسلیت ایام فاطمیه و شهادت سردار قاسم سلیمانی بیان کرد: با توجه به این‌که شهید حاج قاسم سلیمانی امنیت کشورمان را تامین می‌کرد، امروز همه هنر، مدیون روح بلند و بزرگوار حاج قاسم سلیمانی است. در ضمن با اهتمام شهردار تهران، مقرر شد تا سازمان فرهنگی ـ هنری شهرداری هر ۱۵ روز افتتاحیه مراکز هنری را داشته باشد که حتی در باغ کتاب هم منتظر افتتاحیه سالن‌های تئاتر، آمفی‌تئاتر و... باشیم.

امرودی عنوان کرد: سینما و هنر می‌تواند سطح ذائقه مردم را بالا ببرد و امنیت مردم را افزایش دهد و موقعیت اجتماعی را تضمین کند. آمار بالای سطح خشونت نشان می‌دهد که سینما می‌تواند این آسیب‌ها را مرتفع کند. سینمای فاخر می‌تواند، تمدن‌ساز باشد که در چله انقلاب اسلامی تمرکز بر تمدن‌سازی داشته باشیم و الان زمانی است که از قهرمان‌های ملی‌مان در هنر و سینما استفاده کنیم.   توجه به هنر و معماری در پردیس سینمایی ملت
پیروز حناچی در مراسم افتتاحیه سالن‌های پردیس سینمایی ملت اظهار کرد: در حال حاضر در آستانه چهارمین دهه پیروزی انقلاب هستیم و امسال قرار بود در جشنواره فیلم فجر به همین مناسبت اقدامات ویژه‌ای انجام شود. اگر می‌خواهیم عرصه هنر ارتقا پیدا کند باید عرصه رقابت را توسعه دهیم تا فعالان سینمایی با یکدیگر رقابت داشته باشند و هنر و فرهنگ کشور را توسعه دهند. در این برنامه اگر مردم کسی را به‌عنوان شخصیت و قهرمان ملی می‌شناسند، باید برنامه‌های مناسب فرهنگی را برای او به اجرا درآوریم و نباید زحمتشان را فراموش کنیم. در دوران سخت مالی و محدودیت‌ها هستیم که باید برای توسعه و تعمیق هنر هر کاری انجام دهیم.

در پایان از محمد کیا شمشکی، مدیر تأسیسات مؤسسه تصویر شهر به نمایندگی از تمام پرسنل و زحمت‌کشان این مؤسسه و پردیس سینمایی ملت تقدیر شد و مراسم با اجرای قطعاتی از محمد معتمدی به پایان رسید. پس از برگزاری مراسم، شهردار تهران به همراه رئیس سازمان فرهنگی ـ هنری شهرداری تهران و دیگر همراهان با بازدید از سالن‌های تازه تأسیس به تماشای یک فیلم کوتاه نشستند.
حسن خجسته، محمد احسانی، محمدرضا فرجی، ناصر شفق، غلامرضا فرجی، سیدضیا هاشمی، همایون اسعدیان، علی سرتیپی، محمدحسین فرحبخش، مسعود رجبی فروتن، غلامرضا فرجی، حبیب اسماعیلی، مصطفی سماوات، سیدهادی منبتی، مسعود نجفی، امیر پوروزیری، محسن برهمانی، مجید اکبرشاهی و سعید ربیعی از دیگر میهمانان حاضر در این مراسم بودند. انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: افتتاح سالن های جدید ملت شهردار تهران حسین انتظامی پردیس ملت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۹۱۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماموریت‌های مضاعف برای جهش تولید در موسسات سینمایی ابلاغ شد

رئیس سازمان سینمایی اولویت‌های تولید آثار سینمایی، کوتاه، مستند و انیمیشن در سال ۱۴۰۳ را در در یکصد و هفتمین جلسه شورای معاونین و مدیران سازمان سینمایی اعلام کرد.

 محمد خزاعی رئیس سازمان سینمایی در یکصد و هفتمین جلسه شورای معاونان و مدیران سازمان سینمایی که به میزبانی بنیاد سینمایی فارابی برگزار شد، با اشاره به شعار محوری سال گفت: سینما در سال گذشته موفق شد با عبور از چالش‌ها و حواشی گوناگون، بار دیگر جایگاه خود را ارتقا دهد و در حوزه‌های مختلفی، چون توسعه زیرساخت، رونق اقتصادی، اعتمادسازی عمومی، برگزاری رویداد‌های سینمایی، جریان کشف استعداد‌های انسانی و رشد سرمایه اجتماعی، موفقیت‌های قابل اعتنایی را به دست آورد.

جهش و نهضت تولید با مشارکت خانواده سینما

وی افزود: در کنار این توفیقات و دستاورد‌هایی که در حوزه‌های مختلف سینما شکل گرفته در سال جاری با عنایت به شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» ضروری است با اهتمام ویژه‌تری با مشارکت خانواده سینما به سوی تحقق این مساله مهم گام برداریم.

رئیس سازمان سینمایی خاطرنشان ساخت: علاوه بر ظرفیت‌ها و منابع موجود در سازمان سینمایی، خوشبختانه امسال با مساعدت وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی جناب دکتر اسماعیلی، اعتبار ویژه‌ای به منظور تقویت تولید آثار با اولویت‌های موضوعی مشخص در نظر گرفته شده که نشان‌دهنده جایگاه و قابلیت‌های خاص سینمای ایران در طرح مضامین گوناگون و تبیین گفتمانی در عرصه فرهنگ عمومی است.

خزاعی با توجه به نهایی شدن سیاستگذاری اولویت‌های تولیدی در شورای عالی تولید گفت: علاوه بر موضوعات اجتماعی، دینی، خانوادگی، اخلاقی، امسال در زمینه، تقویت بنیاد خانواده، توجه به موضوع جمعیت، حل مسائل اجتماعی، خدمات و پیشرفت‌های نظام و کشور، توجه به مفاخر ملی و عناصر هویتی، عزت ملی، سبک زندگی ایرانی- اسلامی، ترویج امید، موضوع ایثار، شهادت، تبیین نقش جبهه مقاومت و تقویت فرهنگ عفاف و حجاب از جمله اولویت‌های ابلاغی تولیدات امسال است.

محور رونق سینما، مخاطب است

خزاعی با تاکید بر شاخص‌های موثر در رونق سالن‌های سینما خاطرنشان ساخت: محور رونق سینما مخاطب است؛ از نظر سازمان سینمایی تنوعی که روی پرده سینما‌ها از لحاظ گونه‌های مختلف سینمایی وجود دارد، قابل اعتنا است. این تنوع هم در تولیدات بنیاد فارابی در ویترین فجر چهل و دوم و هم در برخی موسسات تولیدی دیده می‌شود و یکی از سیاست‌های سازمان سینمایی در سال جدید حفظ تنوع ژانر‌های فیلم‌های روی پرده اکران خواهد بود.

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به این مطلب که سال گذشته شاهد رکورد‌های تاریخی فیلم‌های کمدی و کودک و نوجوان در حوزه اقتصاد سینما بوده‌ایم افزود: با سیاست‌های اتخاذ شده در حوزه تولید و اکران فیلم‌ها، پیش‌بینی می‌شود در سال جاری این رونق و اقبال عمومی را به آثار اجتماعی، دفاع مقدس و سایر ژانر‌های سینمایی شاهد باشیم.

سینما، ویترین گفتمان جدی اندیشه‌هاست

رییس سازمان سینمایی با اشاره به آثار گفتمانی تولیدات سینمای ایران در جامعه گفت: بسیاری از مسایل و چالش‌های فرهنگی و اجتماعی را می‌توان با زبان هنر بیان کرد و سینما می‌تواند بستر و ویترین گفتمان جدی اندیشه‌ها و مفاهیم گوناگون جامعه باشد. همچنین سینما می‌تواند بسیار بیش از اینها به طرح دغدغه‌ها و مسایل مهم جامعه بپردازد.

در این نشست، معاونان، مدیران و روسای موسسات سینمایی نقطه نظرات خود را درباره مسائل جاری مدیریت سینما مطرح ساختند.

گفتنی است: جلسه شورای معاونان و مدیران سازمان سینمایی، سه شنبه یازدهم اردیبهشت ماه به میزبانی بنیاد سینمایی فارابی برگزار شد که در آن اصغر فارسی، حبیب ایل بیگی، قادر آشنا، علیرضا اسماعیلی، محمدرضا سوقندی، مجید زین العابدین، محمد حمیدی مقدم، هاشم میرزاخانی، مهدی آذرپندار، لادن طاهری، سیدصادق موسوی، غلامرضا نجاتی و رمضانعلی حیدری خلیلی حضور داشتند.

منبع: روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سینما و تئاتر

دیگر خبرها

  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط «صنعت و دانشگاه»
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط صنعت با دانشگاه
  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت/ عکس
  • اعلام اولویتهای تولیدی از سوی رئیس سازمان سینمایی
  • ماموریت‌های مضاعف برای جهش تولید در موسسات سینمایی ابلاغ شد
  • اعلام اولویت‌های تولیدی از سوی رییس سازمان سینمایی
  • «مست عشق» ، زمانی برای مستی سالن های سینما / روایت مولانا و شمس ، پدیده ای فراتر از اکران
  • به یاد آتیلا پسیانی و لحظه‌های ماندگارش در سینما | از هنرمندی در آثار بهرام بیضایی تا حاتمی‌کیا و بهروز افخمی |‌ ببینید
  • به روز کردن صندلی‌های پردیس سینما بهمن سنندج با اعتبار ۲۰ میلیارد ریالی