Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-سالن‌های جدید پردیس سینمایی ملت با حضور شهردار تهران و رئیس سازمان سینمایی راه اندازی شدند.

مراسم افتتاح سالن‌های جدید پردیس سینمایی ملت، با حضور پیروز حناچی شهردار تهران و جمعی از اهالی رسانه و سینما برگزار شد.

در ابتدا تلاوت قرآن کریم، سخنان رهبر انقلاب و تیزری از مراحل آماده سازی سالن‌های پردیس سینمایی ملت پخش شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسین انتظامی در این مراسم گقت: از توجه مدیریت شهری به بخش هنری و سینمایی تشکر می‌کنم. این نهاد از تولید آثار فرهنگی تا مشارکت در زیرساخت‌ها فعالیت دارد و این نشان می‌دهد که به نهاد‌های فرهنگی و اجتماعی توجه می‌شود. این نوع حمایت‌ها، هم به توسعه مناطق و امنیت‌آفرینی کمک می‌کند و هم شناسایی و مدیریت آسیب‌های اجتماعی را ممکن می‌سازد.
۲۲ شهر در سال آینده به ناوگان سینمایی کشور اضافه می‌شوند

وی با اشاره به پیشرفت کمّی و کیفی سینماهای کشور، اظهار کرد: خوشبختانه در پایان سال ۹۷ جهش خوبی داشتیم؛ آن زمان ۳۲۸ سینما، ۵۸۱ سالن و ۱۴۹۹۰۶ صندلی ظرفیت ناوگان سینمایی کشور بود و این رقم به ۳۵۳ سینما، ۶۵۴ سالن سینما و ۱۶۱۷۰۱ صندلی خواهد رسید. ما اکنون در بیش از ۱۰۰۰ شهر کشور سینما نداریم؛ ۲۲ شهر در سال آینده به ناوگان سینمایی ما اضافه می‌شوند. البته هرچه ما فرهنگ سینما رفتن را ارتقا دهیم، این جهش‌ها روز به روز بیشتر خواهد شد.
خاطره حناچی از یار دیرین سردار سلیمانی

همچنین، پیروز حناچی شهردار تهران در این مراسم گفت: ایام فاطمیه، شهادت بانوی دو عالم و شهادت سردار دل‌ها که مردم ایران را داغدار کرد و سقوط هواپیمای اوکراینی را تسلیت می‌گویم. تشییع باشکوه پیکر پاک شهید سردار دل‌ها، یکی از وقایع تاریخی دوره معاصر ما پس از تشییع حضرت امام (ره) است.

وی با ذکر خاطره‌ای از شهید احمد کاظمی یار دیرین قاسم سلیمانی گفت: در سال ۸۲ که زلزله بم رخ داد و ۲۰ هزار نفر از ساکنان بم جان خود را از دست داده و تعداد زیادی مجروح شدند؛ به یاد دارم که اگر فرودگاه بم نبود هفت الی هشت هزار نفر از مجروحان دیگر نیز به تلفات اضافه می‌شدند. در روز دوشنبه بعد از زلزله در دو اتاق هواشناسی فرودگاه بم مسئولان در حال ارائه گزارش به رئیس جمهور وقت بودند که شهید احمد کاظمی با همان لهجه غلیظ اصفهانی اعلام کرد که از عصر جمعه تا شنبه ۱۵۰ پرواز در فرودگاه پوشش داده شد و حتی احمد خرم وزیر وقت راه نیز در برج مراقبت کار تنظیم پرواز‌ها را انجام می‌داد. این خاطره از کمک‌های عظیم مردم و مسئولان نشان دهنده نقش موثر سرداران در حوادث مختلف است.
حمایت شهرداری از سینما فقط به پردیس ملت محدود نمی‌شود

حناچی سپس درباره ارتقای سطح کیفی پردیس ملت اظهار کرد: این پردیس به لحاظ هنر و معماری وضعیت استراتژیک و مناسبی دارد. من همواره می‌گویم برای شکوفاشدن هنر باید عرصه رقابت را فعال کرد. یکی از این عرصه‌های رقابتی جشنواره فیلم فجر است. ما هم تمام تلاش خود را کردیم تا به بهترین نحو پردیس ملت را در اختیار سینمایی ها بگذاریم.

شهردار تهران افزود: البته این نوع حمایت‌ها و خدمات فقط به پردیس ملت ختم نشده و نخواهد شد. ما درصدد هستیم بهترین‌ها را برای پر شدن اوقات فراغت مردم فراهم کنیم. امیدوارم در افتتاح‌های بعدی شاهد اقدامات خوبی برای خدمات رسانی‌های قابل دفاع و خوب به مردم عزیزمان باشیم. از حجت الاسلام امرودی رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران می‌خواهم که تلاش‌ها و زحمات‌ گسترده سردار سلیمانی ها را پاس بدارد و در جهت قدردانی و پاسداشت شایسته این بزرگان قدم بردارد.
هنر تصویری زیستن خوب را به مردم می آموزد

در ادامه، حجت الاسلام و المسلمین امرودی رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران گفت: ما در سازمان فرهنگی هنری قرار است هر ۱۵ روز یک نشست گزارش عملکرد داشته باشیم. افتتاح چندین سینمایی که تعطیل بودند، افتتاح سالن تئاتر و ... از جمله کار‌هایی است که آمادگی انجام آن آن تا آخر اسفند را داریم. سینما و هنر می‌تواند ذائقه مردم ما تغییر دهد؛ زیستن خوب را به آنها بیاموزد و امنیت ذهنی و اخلاقی جامعه را تضمین کند. هنر می تواند سطح خشونت را پایین بیاورد.

وی با تأکید بر لزوم پرداخت به شخصیت های اثرگذار ملی در آثار هنری اظهار کرد: شهید بهشتی، حضرت امام (ره) و ... از افتخارات و بزرگان ملی ما هستند و الان رمانی است که باید سرمایه مان را در دست بگیریم و آثار هنری و سینمایی از آن‌ها تولید کنیم. سازمان فرهنگی و هنری هم با تمام توان در خدمت است. نه فقط همه ما امنیتمان را مدیون حاج قاسم سلیمانی‌ها هستیم؛ بلکه همه زندگی و هنرمان در ایران و جهان مدیون آن هاست. باید به چنین شخصیت‌هایی پرداخته شود.

هاشم میرزاخانی مدیر عامل موسسه تصویر شهر هم گفت: پردیس سینمایی ملت سال ۸۷ با ۴ سالن شروع به کار کرد؛ از آنجا که این مکان سازه‌ای گرافیکی و منحصر به فرد است و موقعیت بسیار مناسبی دارد، تصمیم گرفته شد امکاناتش ارتقا داده شود و هم اکنون با ۱۲ سالن سینما در خدمت مخاطبان محترم است.

وی افزود: از سویی پارک ملت به زیبایی‌ها و موقعیت پردیس ملت اضافه کرده و می‌تواند در جذب مخاطب حداکثری کمک کند. برنامه ریزی برای برگزاری تئاتر، موسیقی و هنر‌های تجسمی را در دستور کار داریم. در این مجموعه بهره گیری از کافه کتاب علی الخصوص کتاب‌های تخصصی سینما نیز فعال شده است. افزایش ظرفیت پارکینگ پردیس ملت از دیگر کار‌های مهم ما بود که خوشبختانه تا به امروز به خوبی پیش رفته است. ما سعی کردیم تا حد توان کم و کاستی این پردیس سینمایی را رفع کنیم.

پس از پایان صحبت‌ها، محمد معتمدی به صورت زنده آواز خواند و بازدید از سالن‌های جدید پردیس ملت آغاز شد.

باشگاه خبرنگاران جوان

برچسب ها: پردیس سینمایی ملت

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: پردیس سینمایی ملت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۸۱۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام اولویت‌های تولیدی از سوی رییس سازمان سینمایی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی، محمد خزاعی رییس سازمان سینمایی در یکصد و هفتمین جلسه شورای معاونان و مدیران سازمان سینمایی که به میزبانی بنیاد سینمایی فارابی برگزار شد، با اشاره به شعار محوری سال ۱۴۰۳ گفت: سینما در سال گذشته موفق شد با عبور از چالش‌ها و حواشی گوناگون، بار دیگر جایگاه خود را ارتقا دهد و در حوزه‌های مختلفی چون توسعه زیرساخت، رونق اقتصادی، اعتمادسازی عمومی، برگزاری رویدادهای سینمایی، جریان کشف استعدادهای انسانی و رشد سرمایه اجتماعی، موفقیت‌های قابل اعتنایی به دست آورد.

وی افزود: در کنار این توفیقات و دستاوردهایی که در حوزه‌های مختلف سینما شکل گرفته است در سال جاری با عنایت به شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»، ضروری است با اهتمام ویژه‌تری با مشارکت خانواده سینما به سوی تحقق این مساله مهم گام برداریم.

رییس سازمان سینمایی عنوان کرد: علاوه بر ظرفیت‌ها و منابع موجود در سازمان سینمایی، خوشبختانه امسال با مساعدت وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی اعتبار ویژه‌ای به منظور تقویت تولید آثار با اولویت های موضوعی مشخص در نظر گرفته شده که نشان‌دهنده جایگاه و قابلیت‌های خاص سینمای ایران در طرح مضامین گوناگون و تبیین گفتمانی در عرصه فرهنگ عمومی است.

خزاعی با توجه به نهایی شدن سیاستگذاری اولویت های تولیدی در شورای عالی تولید، عنوان کرد: علاوه بر موضوعات اجتماعی، دینی، خانوادگی و اخلاقی، تقویت بنیاد خانواده، توجه به موضوع جمعیت، حل مسایل اجتماعی، خدمات و پیشرفت‌های نظام و کشور، توجه به مفاخر ملی و عناصر هویتی، عزت ملی، سبک زندگی ایرانی اسلامی، ترویج امید، موضوع ایثار، شهادت، تبیین نقش جبهه مقاومت و تقویت فرهنگ عفاف و حجاب از جمله اولویت‌های ابلاغی تولیدات امسال است.

محور رونق سینما، مخاطب است

خزاعی با تاکید بر شاخص‌های موثر در رونق سالن‌های سینما بیان کرد: محور رونق سینما مخاطب است؛ از نظر سازمان سینمایی تنوعی که روی پرده سینماها از لحاظ گونه‌های مختلف سینمایی وجود دارد، قابل اعتنا است. این تنوع هم در تولیدات بنیاد فارابی در ویترین فجر چهل و دوم و هم در برخی موسسات تولیدی دیده می‌شود و یکی از سیاست‌های سازمان سینمایی در سال جدید حفظ تنوع ژانرهای فیلم های روی پرده اکران خواهد بود.

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به این که سال گذشته شاهد رکوردهای تاریخی فیلم‌های کمدی و کودک و نوجوان در حوزه اقتصاد سینما بوده‌ایم، افزود: با سیاست‌های اتخاذ شده در حوزه تولید و اکران فیلم‌ها، پیش‌بینی می‌شود در سال جاری این رونق و اقبال عمومی را به آثار اجتماعی، دفاع مقدس و سایر ژانرهای سینمایی شاهد باشیم.

سینما، ویترین گفتمان جدی اندیشه‌هاست

رییس سازمان سینمایی با اشاره به آثار گفتمانی تولیدات سینمای ایران در جامعه، گفت: بسیاری از مسایل و چالش‌های فرهنگی و اجتماعی را می‌توان با زبان هنر بیان کرد و سینما می‌تواند بستر و ویترین گفتمان جدی اندیشه‌ها و مفاهیم گوناگون جامعه باشد. همچنین سینما می‌تواند بسیار بیش از این‌ها به طرح دغدغه‌ها و مسایل مهم جامعه بپردازد.

در این نشست، معاونان، مدیران و روسای موسسات سینمایی نقطه نظرات خود را درباره مسایل جاری مدیریت سینما مطرح کردند.

جلسه شورای معاونان و مدیران سازمان سینمایی، سه شنبه یازدهم اردیبهشت ماه به میزبانی بنیاد سینمایی فارابی برگزار شد که در آن اصغر فارسی، حبیب ایل بیگی، قادر آشنا، علیرضا اسماعیلی، محمدرضا سوقندی، مجید زین العابدین، محمد حمیدی مقدم، هاشم میرزاخانی، مهدی آذرپندار، لادن طاهری، سیدصادق موسوی، غلامرضا نجاتی و رمضانعلی حیدری خلیلی حضور داشتند.

کد خبر 6093423 سید امیر شایان حقیقی

دیگر خبرها

  • سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود
  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت
  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت/ عکس
  • اعلام اولویتهای تولیدی از سوی رئیس سازمان سینمایی
  • اعلام اولویت‌های تولیدی از سوی رییس سازمان سینمایی
  • «مست عشق» ، زمانی برای مستی سالن های سینما / روایت مولانا و شمس ، پدیده ای فراتر از اکران
  • محمدحسین لطیفی فیلمی درباره امام رضا (ع) می‌سازد
  • به روز کردن صندلی‌های پردیس سینما بهمن سنندج با اعتبار ۲۰ میلیارد ریالی
  • محمدحسین لطیفی فیلمی درباره امام رضا(ع) می سازد
  • تیپ و استایل هنری بازیگر زن و مرد در یک عکس یادگاری