Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- بازیگران سینمای ایران که این روزها در پردیس سینمایی ملت حضور یافته اند بدون توجه به رسالت این پردیس به شیوه مدلینگ وارد سینما شده و تنها به عکس گرفتن مشغولند.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، سی و ششمین جشنواره فیلم فجر این روزها به نیمه راه خود رسیده و طی چهار روز گذشته هنرمندان بسیاری برای اکران آثارشان به پردیس سینمایی ملت، کاخ رسانه ها آمده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بین حضور هنرمندان حاشیه های بسیار زیادی را به همراه داشته است که از جمله مهم‌ترین آنها می‌توان به غیبت برخی بازیگران اصلی فیلم‌ها همچون بابک حمیدیان و امین حیایی اشاره کرد. این دو بازیگر سینما با وجود اکران آثارشان در پردیس رسانه ها در میان خبرنگاران حاضر نشدند.

البته مشکل تنها به غیبت این بازیگران ختم نشده و امنتاع از مصاحبه و گفت و گو از سوی بسیاری از بازیگران آثار سینمایی حاضر در جشنواره فیلم فجر صدای اهالی رسانه را در آورده است.

اینطور تصور می شود که هنرمندان هنوز درخصوص حضورشان در سینمای تخصصی اهالی رسانه توجیح نیستند و عوامل آثاری همچون بمب، یک عاشقانه و چهارراه استانبول بعد از نشست بدون حضور در میان اهالی رسانه سالن را ترک کردند.

نکته جالب توجه و حائز اهمیت اما به این راحتی ختم نمی شود. اتفاق اصلی که در روزهای گذشته به صورت بسیار ملموسی حس شده حضور بازیگران زن صرفاً برای عکس برداری و کامل کردن آلبوم شخصی عکسشان است.

آنچه در نشست های خبری آثار به شدت به چشم می خورد همین موضوع است که بازیگران زن به هر نوع ممکن می خواهند با حرکات عجیب و ژست های ژورنالیستی سوژه عکاسان شوند. پردیس سینمایی ملت به عنوان سینمای تخصصی رسانه ها این روزها بیشتر به آتلیه شخصی بازیگران زن و مرد سینما مبدل شده است.

بازیگرانی که به طور معمول تنها در مواقع عکس برداری رویت می شوند و در زمان مصاحبه و گفت و گو به سرعت سالن نشست را ترک می کنند.

این وضعیت تا حدی پیش رفته که تاکنون چندین بار خبرنگاران نسبت به بی‌احترامی هنرمندان به اهالی رسانه اعتراض داشتند و حتی دیروز در هنگام طرح سوال از بازیگران چندین بازیگر بدون توجه به خبرنگاران مشغول ژست گرفتن برای عکاسان بودند.

این اتفاقات تا جای پیش رفت که خبرنگار مربوطه از بازیگر زن سینما درخواست کرد که به جای عکس انداختن حواسش به سوال خبرنگار باشد و محمود گبرلو مجری نشست به این دلیل از خبرنگاران عذرخواهی کرد.

بازیگران سینمای ایران که این روزها در پردیس سینمایی ملت حضور یافته اند بدون توجه به رسالت وارد سینما شده و تنها به عکس گرفتن مشغولند. جالب آنجاست که اکثر بازیگران با عکاسان صحبت می کنند تا عکس ها را به صورت اختصاصی برای آنها ارسال کنند.

پردیس سینمایی ملت به عنوان کاخ رسانه ها یا بهتر بگوییم آتلیه ملت این روزها بیش از نقد و تحلیل و گفت و گو بین اهالی رسانه و هنرمندان مبدل به مجلسی تشریفاتی برای هنرمندانی شده که مشخصاً ساعت ها خودشان را برای عکس برداری آماده کرده اند.

این در حالی است که عکاسان رسانه به شغل خود مشغول هستند و نمی توان ایرادی بر کار آنها گرفت اما سوالی که پیش می آید در این است که آیا هنرمندان سینما نمی خواهند در قبال فعالیت های خود پاسخگو باشند یا کلاً جشنواره فیلم فجر را یک دورهمی فرض کرده اند؟.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۵۲۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«مست عشق» ، زمانی برای مستی سالن های سینما / روایت مولانا و شمس ، پدیده ای فراتر از اکران

عصر ایران - شاید کمتر از یکماه پیش که خبر اکران نزدیک مست عشق در رسانه‌های سینمایی مطرح شد، کمتر کسی پیش‌بینی چنین موفقیتی در گیشه سینمای ایران را برای این فیلم متصور می‌شد.
مست عشق، در اولین روز فروش رکورد بالاترین فروش روز اول سینمای ایران را شکست. پیش از این، بالاترین فروش روز اول سینما در روز تعطیل 2 میلیارد و 300 میلیون تومان بود و در روز غیر تعطیل یک میلیارد و 300 میلیون تومان. اما روایت زیبای شمس و مولانا در اولین روز اکرانش که در یک روز غیر تعطیل رخ داد، این دو رکورد را یکجا شکست و به عدد اعجاب انگیز و بی سابقه 3 میلیارد و 500 میلیون تومان در روز اول اکران رسید.


مست عشق در حالی توانست با 50 هزار مخاطب در روز نخست به این رکورد برسد که پیش از این، تنها فیلم‌های کمدی توان صدر نشینی داشتند و حتی نزدیک شدن به این اعداد برای فیلم‌های غیرکمدی بیشتر شبیه رویا بود.

در حالیکه از اوایل اسفندماه سال گذشته، شایعات پراکنده درباره اکران نوروزی این فیلم در محافل سینمایی مطرح می شد، به یکباره و به دلایل نامشخص (و البته مشخص!) از گردونه اکران نوروز کنار رفت و زمزمه این شایعات از اکران نوروز به اکران عید فطر تبدیل شد. اما عدم اکران این فیلم در عید فطر باز هم بر حواشی نه چندان کم این فیلم افزود تا آنکه عوامل تولید فیلم با رونمایی از موسیقی تیتراژ فیلم با صدای علیرضا قربانی خبر از اکران فیلم در هفته پس از عید فطر دادند اما این خبر نیز نقطه پایان حواشی تمام نشدنی این فیلم نبود چراکه در فاصله یک روز تا شروع اکران، روابط عمومی فیلم خبر از تعویق اکران فیلم به دلایل فنی و آماده نبودن فیلم داد که همین موضوع با توجه به زمان طولانی تولید فیلم، بر حواشی آن بیش از پیش افزود و گمانه‌زنی‌های درخصوص فشار سازمان سینمایی برای انجام اصلاحات در فیلم و مقاومت گروه سازنده در مقابل این درخواست را رقم زد.

به هر روی این فیلم پس از یک هفته تأخیر اعلام شده از تاریخ پنجم اردیبهشت ماه در حالی وارد گردونه رقابت اکران شد که دو فیلم کمدی پر قدرت همچون سالهای اخیر سینمای ایران در این عرصه در حال یکه‌تازی بودند و کمتر کسی شانسی برای مست عشق در رقابت با این کمدی‌ها قائل بود؛ تمساح خونی که به تازگی رکورد رسیدن به فروش یک میلیارد تومان در ۴۰ روز را از آن خود کرده بود و سال گربه که در اولین هفته اکران خود رکورد فروش اولین روز، سه روز اول و هفته اول فیلم‌های سینمایی را بدست آورده بود.

اما پیش‌فروش پانصد میلیون تومانی در اولین روز آغاز پیش فروش و در فاصله سه روز مانده تا شروع اکران فیلم، زنگ خطری جدی برای فیلم‌های رقیب بود که این بار با حریفی دست و پا بسته رو به رو نخواهند بود.

استقبال از پیش فروش فیلم چنان زیاد بود که بسیاری از سینماهای کشور از بامداد روز چهارشنبه، اکران فیلم را با سانس‌های فوق‌العاده آغاز کردند. اتفاقی که سالها بود برای فیلم‌های غیر کمدی در سینمای ایران تبدیل به رویا و آرزو شده بود.

مست عشق در زمان انتشار این گزارش، فروش 28 میلیارد تومان در فاصله تنها ۵ روز از شروع اکران را پشت سر گذاشته و تمامی رکوردهای سینمایی را از آن خود کرده است.

استقبال بسیار زیاد مخاطبان از فیلم، سالن‌های پر از تماشاگر در تمامی سانس‌ها از سانس‌های اصطلاحاً مرده ساعت ۱۳ و ۱۵ عصر تا سانس‌های فوق‌العاده‌ی بعد از نیمه شب، همگی نشان از علاقه بینندگان و به دست گرفتن نبض مخاطب توسط این فیلم دارد. موضوعی که برای نخستین بار در تاریخ سینمای ایران توسط یک فیلم آن‌ هم با حال و هوای عشق و حول زندگی شاعران و اسطوره های ادبی ایران زمین شکل گرفته است.

تشویق‌های مردم در انتهای فیلم در سالن‌های سینما، همخوانی ترانه علیرضا قربانی با شروع تیتراژ پایان فیلم در سالن‌ها، تقاضای بلیت برای نشستن بر روی زمین در حالی که ظرفیت سالن‌ها تکمیل شده است و به اشتراک گذاشتن لحظاتی از فیلم با دیالوگ‌های شمس و مولانا در این فیلم در شبکه‌های اجتماعی توسط مخاطبان، همه و همه در حالی رخ ‌می‌دهد که این اتفاقات را تنها و تنها در ایام رونق و شکوه جشنواره‌ فیلم فجر سال‌های دور شاهد بودیم.

از سوی دیگر اقبال منتقدان و اهالی سینما نسبت به این فیلم نیز در نوع خود جالب توجه و حائز اهمیت است. گویی برای اولین بار در تاریخ سینمای ایران، گروهی دست به تولید فیلمی زده‌اند که توانسته توجه همزمان مخاطبان عام و منتقدان خاص‌اندیش و نکته‌سنج سینما را جلب نموده و در یک نقطه مشترک به هم برساند؛ اینکه با فیلمی خاص، با قصه‌ای جذاب و روایتی پر کشش همراه با تولید و پروداکشن قابل قبول مواجه هستیم.

بدون شک دستیابی به چنین ترکیبی از رضایت قاطبه مخاطبان در این فیلم می‌تواند، راهنمای سایر تهیه‌کنندگان و کاگردانان سینمای ایران برای تولید بیشتر آثاری از این دست و در نهایت، نیل به هدف اعتلای سینمای ایران باشد و در حالی که در سالهای اخیر، نگاه تجاری حرف نخست را در سینمای ایران زده و تفکر سنتی بر این اعتقاد بوده است که تنها فیلم های طنز قابلیت اقبال عمومی را دارد، مست عشق می‌تواند مسیر جدیدی را در تاریخ سینمای ایران باز نماید.

 ادبیات کهن پارسی، سرشار از قصه های جذابی است که با بروز و ظهور پدیده هایی همچون مست عشق، فضای سرمایه گذاری برای تولید بیشتر آثاری از این دست که به نوعی ادای دین به فرهنگ و ادب و تاریخ و تمدن ایران و اعتلای آن است را بیش از پیش تسهیل خواهد نمود و البته باید این نکته را نیز بپذیریم که اقبال عمومی مخاطبان به آثار کهن ایرانی از جمله حکایت مولانا و شمس در مست عشق یک پیام روشن دارد و آن هم تغییر ذائقه مخاطب است.

اگرچه شاید برای پیش‌بینی سقف فروش مست عشق و حد نهایی اقبال مخاطبان به این فیلم کمی زود باشد، اما مسیر پیش‌رو و میزان فروش این فیلم تا این لحظه، نشان از تداوم این اشتیاق مردم نسبت به فیلم و شکل‌گیری عصر جدیدی در سینمایی ایران دارد که در آن عمق و اندیشه آثار سینمایی حرف اول را خواهد زد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: برای تماشای بازیگران ترکیه‌ای یا قصۀ شمس و مولانا؟ «مست عشق» نیامده رکورد فروش روز اول سینمای ایران را شکست هستی تا سرمستی؛ به بهانه فیلم «مست عشق»

دیگر خبرها

  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت
  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت/ عکس
  • اعلام اولویتهای تولیدی از سوی رئیس سازمان سینمایی
  • ماموریت‌های مضاعف برای جهش تولید در موسسات سینمایی ابلاغ شد
  • اعلام اولویت‌های تولیدی از سوی رییس سازمان سینمایی
  • نشست تخصصی «تصویر ایران پس از وعده صادق» برگزار می‌شود
  • این فیلم بیش از حد برخاسته از جهان شخصی نیست
  • «مست عشق» ، زمانی برای مستی سالن های سینما / روایت مولانا و شمس ، پدیده ای فراتر از اکران
  • جنبه طنزپردازی را بالا ببریم
  • به روز کردن صندلی‌های پردیس سینما بهمن سنندج با اعتبار ۲۰ میلیارد ریالی